Net-Com ApS

Når kvalitet og service bliver en livsstil.

Net-Com er på rekordtid blevet et samlingssted for de førende producenter indenfor net-teknologi, kvalitetsbevidste butikker og installatører. Om det er Coax, WI-FI, Lan eller Fiber produkter med tilhørende projektering og service, du mangler, finder du det her.

I en verden med skærpet konkurrence, er det vigtigt, at dit personale er klædt godt på til opgaven. Hér kommer vores ekspertise ind i billedet, og vi giver gerne vores erfaringer videre. Om du ønsker et videomøde, telefonopkald eller et konsulentbesøg, siger du bare til. Vi kører gerne sammen med dig til din kunde, og hjælper dig med at finde den optimale løsning på dennes ønsker.

Vores prissætning er baseret på købmandsskab og at give dig den ypperste support. Med udgangspunkt i vores jyske rødder er vi altid åbne for en god dialog og handel.

Net-Com er en butik med ansvarlige holdninger. Vi genbruger fx. emballage i dagligdagen for at skåne miljøet. Vi vil gerne være med til at "tænde et lys i mørket" for den næste generation, og støtter derfor Børnetelefonen, som giver børn og unge mulighed for at søge råd og vejledning i svære tider.

Du er altid velkommen til at ringe til os. Gert (29810896) og Preben (29810895)

Velkommen indenfor.

Gert & Preben